Weboldal pszichológusoknak

Normál weboldal

260000 Ft + 27% ÁFA

A csomag tartalma

5

domain név

5

tárhely 1 évig

5

3 oldal

5

kapcsolatfelvételi űrlap

5

blog

5

közösségi megosztás

5

használat betanítása (2 óra)

Az AKCIÓ bevezető ár az első 3 vevőnek

További előnyök

5

10 munkanap alatt kész

5

pénztárcabarát

5

mobilbarát

5

keresőoptimalizált

Kinek ajánljuk?

Ezt a 3 oldalas alap weboldalt azoknak a szakembereknek ajánljuk, akik szeretnék online elérhetővé tenni szolgáltatásukat, és az alapvető információkon túl szeretnének magukról szakmai bemutatkozó anyagot is közzé tenni, továbbá a közvetlen kapcsolatfelvételt is lehetővé teszik oldalukon.

Az új weboldal biztosítja, hogy az interneten segítséget kereső páciensek rátaláljanak a segítő szakemberre, információt kapjanak szakmai tudásáról, referenciáiról, az általa nyújtott szolgáltatásokról és közvetlenül kapcsolatba tudjanak lépni a weboldal tulajdonosával.

Hogyan készül?

A megrendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és részletesen átbeszéljük, milyen weboldalt szeretne.

Javaslatainkkal segítjük abban, hogy az új weboldal megjelenéséről és az oda felkerülő szöveges, képi és egyéb (pl. videó) tartalmakról döntsön.

Ezeket kell átgondolnia:

  • Mi legyen a weboldal domain neve (www.sajatnev.hu)?
  • Milyen szöveges és képi tartalmakat szeretne megjeleníteni?
  • Rendelkezésre állnak-e a tartalmak (megírja a szöveget, vannak felhasználható fotók) vagy segítsünk ezek elkészítésében?

Amint megadja nekünk a szükséges információkat, mi 10 munkanap alatt elérhetővé tesszük a kész weboldalt.

Mit jelent az, hogy mobilbarát és keresőbarát?

  •  Weboldalát mobileszközre is optimalizáljuk, így tableten és okostelefonon is kiváló minőségben jelennek meg az információk.
  •  A Google keresője által preferált formában weboldalát ellátjuk a szükséges címekkel, kulcsszavakkal és meta leírásokkal, mindezzel elősegítve, hogy az interneten az adott szolgáltatást keresők könnyen rátaláljanak Önre.

Technikai információk:

Új weboldala WordPress tartalomkezelő használatával, Divi sablonra épül. Ez a két professzionális rendszer teszi lehetővé, hogy a jövőben felmerülő új igényeinek megfelelően weboldalának formája és tartalma bármikor könnyen és gyorsan módosítható lesz.

Ez azt jelenti, hogy ha a jövőben úgy dönt, fejleszteni szeretné weboldalát, könnyen kibővítheti azt PRO csomagunknak megfelelő tartalommal.

Így lesz weboldala

01

Megrendeli

Tegye a kosárba a kiválasztott csomagot és küldje el a megrendelést.

02

Egyeztetünk

A megrendelés beérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, egyeztetünk az igényeiről és a weboldalra felkerülő tartalomról.

03

Elkészül

Az Ön igényei alapján a vállalt határidőre elkészítjük és beüzemeljük új weboldalát.

CALL ME
+
Call me!